Tijdspeeltgeenrol

Veelgestelde gestelde vragen

1 – Kies een product en druk op ‘Aan winkelwagen toevoegen’.

2 – Druk op ‘Afrekenen’.

3 – Vul uw informatie in. Controleer uw bestelling en adresgegevens altijd zorgvuldig alvorens op ‘Doorgaan met verzenden’ te drukken.

4 – Kies uw betalingsmethode en voer uw gegevens in.

5 – Afrekenen

Wij accepteren op dit moment iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC en Creditcard MasterCard/Visa. Mocht u de iDEAL optie niet kunnen vinden: deze verschijnt pas nadat u uw gegevens hebt ingevoerd en de verzendmethode gekozen hebt.

Alleen bestellingen die nog niet verwerkt en verzonden werden, kunnen nog geannuleerd worden. De periode om dit te doen is echter zeer kort. Soms worden bestellingen op enkele uren tijd al overgedragen aan het postorderbedrijf. 

De voorwaarden zijn niet bindend maar eerder een indicatie. Hou rekening met een gemiddelde levertijd in Nederland van 1-2 werkdagen.  Voor België is de levertijd 1-2 werkdagen. Mits de bestelling voor 12:00 is besteld. 

In zeer zeldzame gevallen komt het om uiteenlopende redenen voor dat een levering mislukt en dat pakketjes niet ontvangen worden. De redenen hiervoor zijn verschillend: verkeerd adres, verhuis, pakketje verloren bij de post, enzovoort. Geen paniek. Wij doen er in dat geval alles aan om u een nieuwe levering te bezorgen.

Overeenkomstig onze retourvoorwaarden zijn de kosten van de retourzending altijd voor de consument.

SSL CERTEFIED WEBSHOP

VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS

24/7 KLANTENSERVICE

HOGE KLANTTEVREDENHEI